Intel xeon játékra?
Figyelt kérdés
Használtan vennék gépet és láttam egy-két elég jó árút intel xeon x3430-as processzorral.
Egy gtx1030, vagy inkább 1050-el mennyire lenne jó játékra?
Úgy tudom az i5 750 teljesítménye körűl van ez a xeon.
Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 20. 21:56
1/3 anonim válasza:
Azért az már elég régi... G4560+H110M+8gb ddr4 köré építenék vagy olyan konfigot vennék amiben ilyen proci van...
2/3 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel igazán, hogy régi vagy új...
Ez egy komplett konfig ilyen xeon procival.
Néztem, hogy g4560, de nekem maga az ár a döntő szempont, és így egyben garanciával tökéletes lenne a használt gép.
Még ugye i5 750-es és i5 2400-as procival néztem gépet, de tudtommal kb ugyan azok mint a xeon, sőt mindkét intel hasonló csak az újabb kevesebbet fogyaszt.
2018. júl. 20. 22:20
3/3 anonim válasza:
Attól függ, mennyiért adják, és milyen játékok érdekelnek. Újabbakhoz nem igazán javaslok közel 10 éves processzorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!