Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 400-450 ezer ft-ból gamer pc?...

400-450 ezer ft-ból gamer pc? Configokat elfogadok.

Figyelt kérdés

2018. júl. 20. 20:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem annyira nem számít a hatalmas tárhely, én most ilyen gigabyte gtx 1070ti-al meg i7-4790k-val néztem, + 16 gb ddr4 ram kéne, meg gépház, ilyesmi, de monitor, egér, füles nem, így ki lehetne hozni max 450-ből? Tudom, hogy nem csak proci, videókártya, meg ram kell egy gépbe, a többi alkatrészt leírhatnátok, ami hasonló, minőségű/fejlettségű, mint az alkatrészek amiket írtam. Válaszaitokat köszönöm! Levi
2018. júl. 22. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Minek írjunk, úgyis átírod, hiszen jobban vágod a témát vagy csak trollkodsz :)
2018. júl. 22. 22:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írjatok, minden kommentet elolvastam, tudomásul veszek, de az alkatrészeket amik még hiányoznak, a ti kommentjeitek alapján fogom beszerezni és kérdeztem, hogy ki mit gondol az általam kinézett alkatrészekről.
2018. júl. 23. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Pl. hogy a 4790K és a ddr4 ram nem passzol össze, nem támogatják egymást. Szóval akarsz még valamit átírni az ajánlott konfigban?
2018. júl. 24. 02:20
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Badabum te takarodj a hardverek részről mégegyszer ne lássalak itt mert véged van! Mivel csak trollkodsz itt és másokat meg le oltasz rossz indulatuan! Te semmirekellő , valamilyen szinten igazad van abban , hogy gtx 1080 Ti nem éri meg mert jon az új széria de akkor sem kéne ilyen gusztustalan modon le támadni az embert! És a piros kezet rá nyomkodni! semmire kellő szr
2018. júl. 24. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi nem tetszett? Írtam egy kiegyensúlyozott konfigot, amibe nyilván én is bele tudtam volna erőszakolni a 1080Ti kártyát, de nem lenne értelme, butaság. Erre te jössz és megcsinálod :) Aztán még fel is háborodsz, hogy valaki leolt, mert egy butaságot akarsz másnak ajánlani. És a stílusod? Nem tehetsz róla, gondolom a környezet ahol felnőttél, a könyvek, amiket nem olvastál mind-mind benne van abban, hogy ilyen vagy... :D
2018. júl. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!