Milyen drónt vegyek? Hozzáértők segítségét kérem (keresem). Tippeket elfogadok.
Szeretnék egy drónt, de nem nagyon értek hozzájuk valamint nem sok tapasztalatom van ilyen témákban. Ha valakinek már van szívesen fogadom a tapasztalatok ezzel kapcsoltban.
Egy keveset utána néztem, de nem találtam olyat amilyet szeretnék. Olyat képzeltem el ami jó minőségű képeket, videót készít a hatótávolság körülbelül 100 méter legyen legalább tudjon 6 percet repülni. A legnagyobb hangsúly a képen és videón van, szeretnék mimnél jobb minőségűt, de ha lehet ne legyen 1 millió forintos vagy hasonló, mert ez az első és először ki szeretném tapasztalni, hogy milyen és hogy mennyit használnám, mielőtt egy komolyabba fektetnék bele.
ÖSSZEGEZVE: tippeket kérek első drónomhoz. Hogy milyen legyen,ha jó minőségű videót szeretnék csinálni.
:D :D köszönöm szépen előre is a válaszokat
Én is a Phantomokat ajájánlom. Videózásra tökéletes és "hülyebiztosak". Szerintem 3-at vagy 4-et vegyél. A 2-es ideje már régen lejárt, viszont ezeken saját kamera van. Ami azt jelenti, hogy a "legrosszabbon" is 2K-s cucc van. :)
Ajánlom, hogy kérdezd meg a Drone Hungary oldal-t, ahol privátban is válaszolnak a kérdéseidre. Vagy az fpv shop-t, ami a Dji hazai forgalmazója. Ott is biztosan eligazítanak pontosabban :)
én első drónnak nem ajánlok ilyen drága drónt, de még kamerásat sem.
összetörni érdemes olcsóbbat, de leginkább szerelhetőt.
kicsi méret a jó mert abba olcsóbb az akku ugyanannyi tanuló óra akku áron kevesebbe fog kerülni
akku ár érték arányt is érdemes figyelembe venni
a kicsi drónok nem szerelhetők, a nagyok drágák.
a leg ideálisabb tanulásra a V911 gyakorlóhelikopter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!