Melyik lenne a legjobb gépház?
Figyelt kérdés
Gépházat keresek Max 20.000 FT-ért de inkább 20K alatt. Olyat keresek amiben van kábelelvezetés, Oldalablak, van benne pár venti ill. ha megoldható és nem túl drága akkor fehér legyen (bár az utóbbi nem előírás az csak extra lenne.)2018. júl. 19. 14:25
1/2 anonim válasza:
Modecom Oberon Pro Glass (13-14ezer Ft)
Én ebből nem a "Glass" hanem a Silent verziót vettem feketében. Imádom. Gyárilag 3 ventilátor (1 hátul, 2 elöl).
2/2 anonim válasza:
Pont most vettem gépházat. Nekem a Cooler Master Masterbox 5 lett a kiválasztottam. Fantasztikus a leírások alapján. Mondjuk én inkább a drágábbat vettem, mert nem kell rá ablak. Az ablakos olcsóbb lett volna. Mondjuk csak 500 forinttal. :D Ha nem a színe a legfontosabb akkor merem ajánlani. Nézz róla video-kat neten. Egész jól bemutatják. Alig várom, hogy kézhez kapjam, azt pakoljam bele a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!