Tanácsra volna szükségem, gépház melyik részére volna érdemes felszerelni a PC ventilátorokat a lehető legjobb hatásfok érdekében?
PC ventilátorokat akarok vásárolni, viszont nem tudom, hogy hova érdemes úgy elhelyezni a ventilátorokat, hogy a lehető legjobb hatásfokot érjem el. A ház oldalán van 2 hely kialakítva és a ház hátsó részén is 2 hely van kialakítva a ventilátornak, viszont elől nincs lehetőség felszerelni.
A kérdés, hogy a lehetőségek közül hová volna érdemes felszerelni?
Gondoltam, hogy 1et hátra felülre, hogy elszívja a felső táp meleg levegőjét, egyet meg alul oldalra, hogy szívjon be egy kis friss levegőt, viszont ez nem okoz turbilenciát?
Előre is köszönöm a válaszokat!
néz vidiket és rájosz a ha csak kifeled van jobban teljesit mindegyiknel ha van 1 szabad lyuk... -youtuben te is rátalálsz anyi biztos h az egyik vidiben fust volt a pc-ben és azt neztek h meik jobb, és csak kifele gyozot
1 szabad lyukkal...
A leírtakból nekem az jött át,h ha így van kialakítva egy gépház,arra kár költeni.
Nem nagy pénzért kapsz Thermaltake Commander gépházat.
Az jóformán ventik nélkül is kiszellőzik.(saját tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!