Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehez a konfighoz?...

Mit szóltok ehez a konfighoz? Játékra használnám.

Figyelt kérdés

Alaplap: MSI B250M Pro-Vdh

Processzor: Intel Pentium G4560 3500mHz 3MB LGA1151 Box

Videókártya: MSI Gtx 1050Ti 4GB Low Profile

Ram: Kingston 8GB DDR4 2400MHz (cl17)

HDD: Toshiba 1tB 7200rpm Sata-600 32mB

Tápegység: Chieftec Value APB-500B8 OEM

Hűtő: Cooler Master MA410P RGB

Optikai meghajtónak pedig egy 5000 Ft-s LG-re gondoltam.

A ház már megvan.

2018. júl. 18. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:

LP-s kártya érdekes.

Alapvetően egy jó budget konfig, néhány évig még játszogathatsz az új játékokkal is (természetesen kompromisszumokkal).

A Chieftec táp helyére én egy pure power 10 400W-ot raknék. Hidd el, megkímélnéd magad rengeteg fejfájástól.

2018. júl. 18. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Tápot nem kéne BQ System Power alá adni, akár egy 350W-os elég lenne.

Ha később fejlesztés tervben van, talán G5400-zal, és H310/B360 lappal jobban járnál, több a mozgástér.

2018. júl. 18. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Mi a baj az LP-vel?

Úgy látom, hogx sokkal olcsóbb, és alig gyengébb.

2018. júl. 18. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Mint te is írtad, általában a low profile kártyák teljesítménye vissza van fogva, hogy kisebb hőt generáljanak, amit még az a piciny hűtő le tud hűteni.

Ha izzadásig hajtod, azt a ventit pörgetni fogja mint a barom. Az előző GTX szériákból volt már egy-kettő a kezemben, nekem ez a tapasztalatom velük.

Ha 1-2 év elteltével sikerült felhozni őket a standard méretű kártyák szintjére, és kiküszöbölték a hűtés problémát, akkor viszont elnézést kérek, és le a kalappal.

2018. júl. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!