Mit szóltok ehez a konfighoz? Játékra használnám.
Alaplap: MSI B250M Pro-Vdh
Processzor: Intel Pentium G4560 3500mHz 3MB LGA1151 Box
Videókártya: MSI Gtx 1050Ti 4GB Low Profile
Ram: Kingston 8GB DDR4 2400MHz (cl17)
HDD: Toshiba 1tB 7200rpm Sata-600 32mB
Tápegység: Chieftec Value APB-500B8 OEM
Hűtő: Cooler Master MA410P RGB
Optikai meghajtónak pedig egy 5000 Ft-s LG-re gondoltam.
A ház már megvan.
LP-s kártya érdekes.
Alapvetően egy jó budget konfig, néhány évig még játszogathatsz az új játékokkal is (természetesen kompromisszumokkal).
A Chieftec táp helyére én egy pure power 10 400W-ot raknék. Hidd el, megkímélnéd magad rengeteg fejfájástól.
Tápot nem kéne BQ System Power alá adni, akár egy 350W-os elég lenne.
Ha később fejlesztés tervben van, talán G5400-zal, és H310/B360 lappal jobban járnál, több a mozgástér.
Mi a baj az LP-vel?
Úgy látom, hogx sokkal olcsóbb, és alig gyengébb.
Mint te is írtad, általában a low profile kártyák teljesítménye vissza van fogva, hogy kisebb hőt generáljanak, amit még az a piciny hűtő le tud hűteni.
Ha izzadásig hajtod, azt a ventit pörgetni fogja mint a barom. Az előző GTX szériákból volt már egy-kettő a kezemben, nekem ez a tapasztalatom velük.
Ha 1-2 év elteltével sikerült felhozni őket a standard méretű kártyák szintjére, és kiküszöbölték a hűtés problémát, akkor viszont elnézést kérek, és le a kalappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!