Milyen videókártyát ajánlotok ehhez a konfighoz? Játékra használnám pl:crysis 3 stb ultrán. Max 65 ezrem van rá.
Alaplap:Asus M5A97 EVO R2.0
Proci:AMD FX-6200
Memória:2DB Kingston HiperX DDR3 1866MHz
Táp:chieftec ctg 500
Powercolor HD7870 Myst Edition
De ugye a proci és a RAM még nincs meg?
FX6200 régi elavult processzor.
Olcsóbb nála az FX6300,ami sokkal újabb,erősebb,és fejletteb Piledriver architectúrára épül.
1866MHz RAM meg felesleges,mert ez nem APU-s konfig,nincs IGP,ami hasznát venné.
Az FX-6300 valóban jobb vétel és újabb architektúra változat meg kevesebbet is fogyaszt, de nem sokkal fejlettebb és nem is sokkal gyorsabb az FX-6200-nél.
Memóriából tényleg elég akár a DDR3-1333, de mivel az 1600-as alig drágább lehet nyugodtan az is.
Amúgy nekem FX-6300 van van DDR3-1600 memókkal, nem rossz cucc (alapfeszkón 4GHz-en járatom -turbo mód kikapcsolva, energiagazdálkodás maradt- és teljesen elégedett vagyok a cuccal). :)
A kérdés nem az volt hogy jó-e a proci vagy a ram hanem hogy MILYEN VIDEÓKÁRTYÁT AJÁNLOTOK???? Erre egy embertől kaptam választ neki köszönöm a többiektől meg várom a választ.
Egyépként de már megvan a proci a ram még nincs.
De mivel gameplayeket fogok készíteni ezért nem árt a magas ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!