Milyen foglalatra éri meg építeni gépet, ami olcsó?
Figyelt kérdés
Most van egy fm2+-os alaplapom, egy AMD Athlon 750k procival, egy Radeon R7250x gpu-val és 4gb rammal. Mostanában csak a fortnite-al játszom, de valamiért nagyon nagy az fps droppom és így szinte játszhatatlan. Kérdésem az, hogy megéri egy picivel erősebb fm2+-os procit, +4 gb ramot venni mellé, esetlen egy kicsivel erősebb videókártyát?2018. júl. 18. 01:02
1/6 anonim válasza:
LGA 1151, AM4
LGA 1151 elég olcsón megtudod úszni veszel procinak egy G4560-os procit, veszel egy viszonylag olcsó alaplapot, 8 GB DDR4 es ramot és egy Rx 560, GTX 1050 Ti, GT 1030, esetleg ideiglenesen jó lesz az R7 250x is, tápegységnek egy FSP Hexa 400W..
Itt a videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=eyD1Eh9mQAg
AM4
ez egy fokkal drágább de nem olyan vényes az ára.
Ryzen 3 1200 4 mag/ 4 szál
veszel egy olcsó alaplapot 2x4 gb ramot Dual-Channelbe jobban müködnek a Ryzenek, + ha veszel kicsit drágább alaplapot akkor simán fel tudod huzni 3,9 ghz-ra a CPU-t.
RX 560, GTX 1050 Ti
Chiptec smart 500W
2/6 anonim válasza:
Ha azt kérded nem, az FM2+ felett már rég eljárt az idő megéri váltani főleg most mert viszonylag olcsó a hardverek .. + ha fejlesztenéd a gépet akkor egy ~2 év múlva úgy is rá jönnél hogy nem fog kielégiteni mert már manapság kevés ://
3/6 A kérdező kommentje:
Chieftec iARENA 500W (GPA-500S8) típusú tápegység elég lenne mindezekhez?
2018. júl. 18. 01:22
4/6 A kérdező kommentje:
Valószínüleg a pentium g4560 lesz, 8gb corsair ram, egy MSI B250M Pro-VDH alaplap, és egy EVGA GTX 1050 2GB GDDR5 (a Ti túl sok lenne nekem szerintem, főleg, hogy most csak a fortnite-tal játszom:) ) Ez így megfelelne akkor? És esetleg még gondolkodom abban is, hogy a videókártyát nem most veszem meg, mert ha jó lenne még egy darabig a mostani akkor azzal is simán el lennék. Szerintetek elég lenne a mostani gpu-m a fortnitera? Csak mert most szaggat :/
2018. júl. 18. 02:04
5/6 anonim válasza:
A chieftec tápokat hanyagolnám. Inkább FSP Hexa, vagy egy Pure Power 10 400W az új konfighoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Na most nagy dilemmában vagyok, valaki légyszíves segítsen nekem. 2 lehetőség áll előttem. Nagyjából ugye 100e Ft-ot szeretnék költeni erre a pár alkatrészre, mert tudom, hogy úgysem fogom annyit használni majd, hogy megérje nekem többet költeni. Az egyik lehetőség az, hogy veszek egy FSP HEXA400-at, viszont akkor a videókártya maximum egy GT1030 lesz. Ha viszont marad a mostani tápom ami 500W(papíron) akkor videókártyának belefér egy GTX1050. Szerintetek melyik utat válasszam?
2018. júl. 18. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!