Olcsó, megbízható nyomtató?
Én azt tudnám ajánlani, hogy tájékoztass minket, hogy milyen mennyiséget szeretnél havonta nyomtatni és mit.
-sima szöveg, fénykép is,
Tintasugarassal csak a szívás van, én inkább lézerest vennék.
A fényképeket szerkeszd meg és nyomtattasd ki egy profi helyen, vagy akár a Rossmannban.
A jegyzetekhez, meg vegyél egy lézer nyomtatót. Lehetőleg olyat, amiben a toner és a drum egybe van építve. Azzal kevesebb a macera. a HP és a samsung alsó kategóriás nyomtatói ilyenek.
"Nem ismerek olyan embert, aki ne bánta volna meg, hogy tintasugaras nyomtatót választott."
Végül is... engem sem fogsz megismerni, de én teljesen elégedett vagyok, addig használtam egy Canon tintasugarast, míg már szinte sehol nem kaptam hozzá patronokat. Most egy IP 7250-et nyűvünk fél éve. Persze, az igazság az, hogy a milyent vegyek kérdést mi a témában járatosaknak tettük fel mindkét esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!