Van értelme a RAM tuningnak?
Figyelt kérdés
Ram: CRUCIAL DDR4 8192MB 2400Mhz CT8G4DFS824A cl17 1,2V
CPU: i3 7100 (VGA RX560)
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e, illetve érdemes-e a RAM-ot húzni? Ha igen, hogyan és mennyire?
Ha nem, miért nem? (VGA-t tudom húzni, ezt CPU-t meg nem lehet)
Előre is köszönöm a türelmeteket, szeretnék képbe kerülni
2018. júl. 17. 09:12
1/6 anonim válasza:
Nem érdemes húznod a ramod, mert nagyon keveset nyernél vele és nagy nyűglődés lenne. Egyébként az is fontos, hogy milyen alaplapod van, azt is írd le.
2/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Az alaplap ismeretének hiányában is bátran kijelenteném, hogy felesleges húzni a ramot ilyen konfiggal. 5 fps a "pábdzsíben" nem éri meg a szenvedést, kockázatot.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért nem írtam az alaplapom:
msi h110m pro-vd plus
Köszi az eddigi válaszokat is. Pár FPS-t is megér nekem
2018. júl. 17. 12:29
4/6 A kérdező kommentje:
"Pár FPS-t is megér nekem"
Mondjuk attól függ mit értetek "kockázat" alatt
2018. júl. 17. 12:29
5/6 anonim válasza:
Ez az alaplap amúgy sem húzásra való, az a z-170 lenne. Egyébként nem nyernél rajta pár fps-t, kb 1% plusz teljesítményt, ami ha eddig volt 45 fps-ed akkor talán most lenne 45,5.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2018. júl. 17. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!