Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen adattárolót vegyek...

Milyen adattárolót vegyek privát képeim, videóim, stb tárolására?

Figyelt kérdés
Külső HDD-ket nézegettem, 3,5 vagy 2,5 ajánlott inkább? Márkában melyik bírja legtovább? 2-4-6TB között nézelődöm.

2018. júl. 16. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Privát fájljaidhoz beletartozik a játékok, programok stb.. is mint szoftver?
2018. júl. 16. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

A legmegbízhatóbb merevlemez a HGST merevlemez. Tesztek alapján 8 millió napot is kibírhat, 0,60% esélye van a váratlan meghibásodásra

2018. júl. 16. 21:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Csak a képek, videók, egyetemi anyagok, stb lennének benne, játékokat nem tennék rá. Nem is lenne napi használatban, max havi 1x, mikor rámásolom az adatokat.

2018. júl. 16. 21:59
 4/4 Derwer ***** válasza:

1; 2,5ös winyó elmegy egy USB portról is, nem kell külön táp. Én mindenképp ilyenben gondolkodnék.

2; alacsonyabb fordulatszám (5400rpm) kisebb adatátviteli sebességet, de picivel jobb megbízhatóságot ad.

3; mindenképp USB3asat vennék, hogy ne 25megával kelljen szenvedni.

4; Gyakorlatilag két HDD gyártó maradt, minőségben nem látok jelentősebb különbséget.

5; ha fontos az adat sose egy helyen tároljuk. (Másik HDD , NAS, felhő, stb )

2018. júl. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!