Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A prohardver és a hozzárendelt...

A prohardver és a hozzárendelt fórumokon (pl. mobilaréna, gamepod) milyen gyakori az, hogy valaki szándékosan vagy tudatlanságból helytelen információt vagy tanácsot ad?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még nem vettem észre ilyet, maximum a trollok személyeskednek.
2018. júl. 15. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez bármilyen oldalon előfordulhat, közösségtől, moderációtól vagy egyéb segédfunkciótól (mint itt például a pontozás) függő hogy milyen szinten kezelik a helyzetet. Gyanítom, hogy a prohardveren sincs előzetes igazoltatás hogy ott csak szakemberek írhatnak, sem tudásfelmérő teszt hogy csak és kizárólag jó válaszokat lehessen adni. Trollok pedig mindenhol vannak, ahol szöveget lehet beküldeni.
2018. júl. 15. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakori (többnyire a hozzáértők szólnak azért, ha rossz infót adsz), de előfordul. Pont pár napja szájkaratéztam én is egy önjelölt okostojással, hogy nem kéne a saját baromságait terjeszteni, mikor azok alaptalanok.
2018. júl. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!