Dsaffas kérdése:
Mortal kombat Komplete editiont feltelepitettem es azt irja hogy helytelen konfiguracio valami ilyesmit es nezelodtem mar mindenhol ez miert van?
Figyelt kérdés
minden microsoft visualt feltettem mar es semmi sem mukodik pls segitsen valaki2018. máj. 23. 14:16
1/3 anonim válasza:
Hol vetted meg? Töltsd le újra, ha steames akkor meg a tulajdonságok-helyi fájloknál tudod ellenőrizni a fájlok épségét.
2/3 szántóvető válasza:
ha win 10-ed van akkor indítsd el régebbi win alatt.jobbklikk rá,tulajdonságok és ott a kompatibilitás menü.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vasaroltam es nem win10em van win 7 ultimate 64 bit vanfent.
Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.
Ezt irja ki inditaskor!
legyszi segitsenvalaki
2018. máj. 23. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!