A laptopokhoz képest az okostelefonoknak és tableteknek mennyivel tartósabb az akkumulátoruk?
Figyelt kérdés
Abból indulok ki, hogy általában gyengébb a hardverük, kisebb a képernyőjük, és nincs aktív hűtésük, mint a laptopoknak.2018. júl. 15. 19:37
1/9 anonim válasza:
Nálad mit jelen a tartósabb??
De a laptopba sokszor nagyobb az akksi mint egy telefonba!
2/9 anonim válasza:
Semennyivel, sot, a sok toltes miatt altalaban sokkal hamarabb tonkremegy. A gyengebb hardware-t nemikepp ugyan ellensulyozza a jobban optimalizalt oprendszer, de a szamitasi teljesitmeny es foleg a kepernyo bizony megkoveteli az akkubol a magaet.
3/9 anonim válasza:
Ugyanaz vagy rosszabb szerintem.
Persze különböző típusoknál biztos hogy eltérő, azaz nem lehet megválaszolni a kérdést teljesen magabiztosan, én csak saját tapasztalatból indultam ki.
4/9 xKakashix válasza:
hát mit értesz az alatt hogy tartósabb?
5/9 A kérdező kommentje:
"Nálad mit jelen a tartósabb??"
Azt, hogy ha ugyanarra a felhasználási területre van kihasználva, akkor tovább bírja vagy nem.
2018. júl. 15. 19:47
6/9 anonim válasza:
A telefon aksija sem bírja tovább, mivel jóval kisebb teljesítményű és méretű, mint ami egy laptopban van.
7/9 A kérdező kommentje:
És azt meg lehet mondani, hogy melyik veszít hamarabb a töltöttségéből az évek folyamán?
2018. júl. 15. 21:09
8/9 anonim válasza:
Nem! Még a teljesen azonos akkuknál is lehet nagy különbség.
9/9 anonim válasza:
Az akkukban kémiai folyamatok zajlanak, lehetetlen előre megmondani, hogy melyik meddig fog működni. 2 év alatt általában felére csökken a laptop akkuk kapacitása, de ez egy átlag, van olyan, aminek már 1 év alatt és van olyan, aminek 4 év alatt. A gyártók a normál akkukra 1 év garanciát adnak, ebből látható, hogy ők sem biztosak benne, hogy 1 évnél tovább megy az akku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!