Segítene valaki összeállítani egy számomra megfelelő konfigot?
Figyelt kérdés
150.000 ft-om lenne mindenre.Néha fifáznék egyet, de egyébként általános célokra kellene. Semmi vágás, szerkesztés, csak internetezésre.
Kikötésem nincs, bár ha megoldható, ilyen házat szeretnék: Spirit of Gamer ROGUE 2 Számítógépház, RGB.
Aki kommentel, megy a zöld kéz, és természetesen köszönöm is!
2018. júl. 15. 14:03
1/2 anonim válasza:
Értem én, hogy szép LED világítósat szeretnél, de az rohadt drága.
Próbáltam hasonlót keresni hozzá, ez sokkal olcsóbb (nem is olyan jó, de ennek a gépnek elég lesz).
Ez így 121654 forint. VGA-ból meg használtat nézzél szerintem, mondjuk egy ilyet (hardverapro.hu előnyben részesítve a jófogással szemben, de ott most pont nincs):
2/2 anonim válasza:
Vagy esetleg RX460/RX560/GTX950/GTX1050/GTX1050Ti-ből találsz 30-35-k körül garanciálisat, akkor az is jó. Csak nézd meg az eladó értékeléseit hardveraprón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!