Mi lehet a probléma? VGA?
Az a probléma jelent meg tegnap, hogy indítottam el egy játékot, mely előtte hibátlanul futott a gépemen, majd a betöltésnél egyszer csak elfeketedett a képernyő. Nem tudtam mit csinálni, kinyomtam a gépet.
Legközelebb mikor kapcsoltam be akkor minden hardver szépen felpörgött, elkezdett töltődni a BIOS, és a Windows is. Miután a Windows betöltődött, fekete kép, sehol semmi, még kurzor sem. (A bejelentkező képnek kellett volna megjelennie ugyebár)
Eddig sem volt okés a VGA-m, de ez lehet a probléma? Már egy ideje jó volt megint.
Csökkentett módban viszont elindul.
Mostani történés:
Lepucoltam még egyszer a drivert, több beállítással, beindult, és nem csökkentett módban.
Mivel nem volt driver felrakva, ezért fos volt a felbontás.
El akartam kezdeni telepíteni, és amint rendszergazdai jogosultságot adtam neki hogy telepítse, elment a kép, mint eddig. Csak most tudtam használni. Kezdem rohadtul nem érteni.
A rendszerben az illesztőprogramok között töröltem az egész videókarit, így bekapcsol, de pár perc és visszajön az amit eddig is mondtam.... :S
Most ez az új fejlemény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!