Mi lehet a probléma? VGA?
Az a probléma jelent meg tegnap, hogy indítottam el egy játékot, mely előtte hibátlanul futott a gépemen, majd a betöltésnél egyszer csak elfeketedett a képernyő. Nem tudtam mit csinálni, kinyomtam a gépet.
Legközelebb mikor kapcsoltam be akkor minden hardver szépen felpörgött, elkezdett töltődni a BIOS, és a Windows is. Miután a Windows betöltődött, fekete kép, sehol semmi, még kurzor sem. (A bejelentkező képnek kellett volna megjelennie ugyebár)
Eddig sem volt okés a VGA-m, de ez lehet a probléma? Már egy ideje jó volt megint.
Csökkentett módban viszont elindul.
Innét azthiszem letöltheted a drivert
Azt hiszem ez volt eddig is letöltve, de megpróbálom akkor újra rakni!:)
Köszi!
Ha esetleg a videókártyával lenne gond, ti milyen karit ajánlotok a mostani konfighoz?
Nem akarok egész konfigot cserélni, mert nem igazán van most erre fölös 300 ezrem, úgyhogy ehhez kéne valamit igazítani :S
Csökkentett mód hálózattalban indítsd el, és töltsd le és telepítsd a DDU-t (Display Driver Uninstaller).
Töröld le vele a VGA drivert, indítsd normál módban, majd mehet a driver letöltése az AMD oldaláról.
Letöröltem csökkentettben, elindítottam normálisan, ugyanaz.
Most megpróbálom csökkentettben telepíteni...
Akkor most nekiállok drivereket törölni és/vagy frissíteni.
Majd jelentkezem, eddig is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!