Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység ventilátor csere?

Tápegység ventilátor csere?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve vettem egy FPS Hyper M 500W-os tápegységet, 1,5 hónapja elkezdett ciripelni a ventilátor, fejhallgató nélkül rettenetesen idegesítő. Kb. 4 óra után jelentkezik a dolog. Visszaküldtem egy hónapja, garanciás ugye, visszaküldték nemrég, hogy semmi baja, ők nem hallanak semmit. Azt mondták ha újra visszaküldöm akkor pontosabban fogalmazzam meg mikor jelentkezik stb.. Egy hónap gép nélkül elég kaki volt, szóval nem vállalnám be újra, ezért a kérdésem az lenne, hogy ki lehet cserélni benne a ventilátor házilag? Vagy nagyon nehéz és bonyolult lehet és nagy tudást igényel a témában? Csinált már valaki ilyet? Tudom, hogyha megbontom ugrik a garancia, de őszintén nem érdekel, csak ne ciripeljen. Valakinek ötlet?
2018. júl. 9. 23:49
 1/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ha úgy tudod megbontani, hogy ne legyen se kívül, se belül látható nyoma akkor tedd meg. Viszont ha valami baja lesz, vissza kell bele tenni a gyári ventillátort. De úgy, hogy ne legyen látható nyoma!
2018. júl. 10. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Én valamikor cseréltem benne ventillátort, de ez elég régen volt és biztos van sok extra táp is. Manapság már vannak alsótápos gépek is, nem tudom ez mennyire számít a ventillátor felfüggesztése szempontjából.
2018. júl. 10. 00:54
 3/5 anonim ***** válasza:

nem a ventilátor ciripel, ha az ciripelne akkor egybol csinálná, nem 4 óra után.

földelés probléma lesz szerintem. És szerintem a videokártyád ciripel.

Film nézés vagy játék közben nem erősödik a ciripelő hang? Ha igen, akkor VGA.

Vidd el nagyanyádhoz, nézd meg ott ciripel-e.

2018. júl. 10. 02:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ciripelni a tekercsek szoktak nem a ventillatorok. Ez van VGA-ban, es a tapegysegben is, terheles alatt rezegnek es hallhato vekony hangjuk van, ragasztopisztollyal lehet nekik adni egy kis tartast.
2018. júl. 10. 02:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Az FSP tápjai nem épp a csendességükről ismertek. Szerintem add el, amíg még garis, és vegyél helyette egy BQ Straight Powert, azzal tuti nem lesz ilyen gond.
2018. júl. 10. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!