Processzor hűtő ventilátor csere megoldható az alábbi módon?
Egyébként milyet ajánlasz illetve ajánlotok rá? Épp keresgéltem, de szinte mindenhol csak komplett hűtőket ad ki, nekem csak a ventilátor kellene.
Ami benne van, ennek ez a típusa:
Thermalight TY-121BW
Nem lesz tunning, nem is játszok, egyszerű átlagfelhasználás Internet, letöltés stb.
Processzorom: Intel Core i3-4160 (1150-es)
A gyárinak leírtam a típusát az előbb, ami rá volt írva ventilátorra.
De azért leírom még egyszer, hogy nekem csak egy 120 cm-es ventilátor kell rá, nem a komplett hűtő.
Mert hiába szedtem le és takarítottam ki belőle a koszt, ugyanúgy egy idő után elkezd túl hangos lenni és inkább nem kisérletezgetek olajozással meg mindenféle "házi praktikával" úgy is pár éves már, inkább cserélném egy újra.
azt nem láttam, bocs.
Olcsóban ott van a Deepcool gammaxx 300, Cooler Master TX3 Evo, Arctic freezer 7 Pro rev2, 7 ezernél többet nem érdemes adni rá. Lehetőleg hővezető rézdrótos legyen, hogy a venti ne a processzorra fújja a meleg levegőt, hanem oldalra el.
A foglalat 115*-es, vagyis ami rámegy a 1156-ra, az rá fog menni a 1155-re, 1150-re meg a 1151-re is, a lyukak és a processzor ugyan ott van.
Köszönöm, de ezeket bemásolva a Google-be mind komplett hűtőket hoz ki.
Nekem egy processzor hűtő ventilátorra lenne szükségem.
Ilyet nem lehet kapni akkor külön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!