Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez hűtés ideiglenes...

Merevlemez hűtés ideiglenes megoldása, jó ez így?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónap múlva tervezek új gépkonfigot vásárolni, a régiből pedig majd NAS lesz.

Azonban a mostani (10 éves) gépházamban kezdenek meghalni a gyári ventik (3-ból már 2-t cseréltem, és most a harmadik, az első is meghalt), így a HDD-m hűtés nélkül maradt és a hőmérséklete játék közben az 50 °C-ot is elérte, aminek utánaolvastam, hogy nem tenne túl jót neki.

Mivel nem akarok megint ventilátort venni erre az 1 hónapra, leszedtem a gép oldalát, és most így használom. 40 fok felé nem megy.

Kérdésem annyi lenne, hogy jó-e ez így, és nem lesz-e baja a gépem bármelyik alkatrészének a több portól, ami bejuthat a "lyukas" gépházon? Takarítsam-e a megszokott havinál rendszeresebben?

(amikor majd NAS lesz a gép, természetesen ventiket is rendelek majd hozzá, csak nem akarok feleslegesen 2x szállítási díjat fizetni, majd az új géppel együtt megrendelem)

2018. júl. 9. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, csak igyekezz nem belelépni, vagy leönteni.
2018. júl. 9. 20:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez menni fog, azért ennyire nem vagyok béna :)
2018. júl. 9. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne tartsd a földön, ha netán ott lenne. Hűtés szempontjából nem éppen előnyös.
2018. júl. 9. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Direkt felraktam az asztalra, szerintem nem lesz gond.
2018. júl. 10. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!