Fx 6350 hez keresek jó proci hűtőtt?
a gyári hűtője az bitang hangos emiatt keresek egy jobbat olyan 5-10 ezer ft között max 15 ezer ft-ig
válaszokat előre is kösszönöm
15ért jobbat nem kapsz
csak a tdp-számit az h menyi wattos procit tud lehuteni, pl 350w-os procaira min 350w-os huto kell h egyaltalan mukodjon, ill a huto is melegszik leghutonel általaban 4 ora utan kezd el lassan emelkedni (jo minosegurol beszelek), vizhutesnel meg ha jol van megalkotva akk állando a hőfok(állando terhelesnel), vagyis nem kell kikapcsolni a gépet
vagyis 15ért nem fogsz kapni jo hutot, procim fx6300, hutom raijintek tisis, és 50fok fele meg nem ment, ill ha rajta van gephaz oldala, akk nem is hallom, csak este, ejfel utan, és megéri rászánni pár ezret pluszban mert egy huto orokeletu, (kiv vizhuto, ott pr évente kell pumpa csere-kb20.. , és tomites csere
és bocsi h neked negativ választ adtam, de a legjobb tudásommal irtam mindent
Dehogynem kap...
Ha belefér, be quiet! Pure Rock -ot ajánlom, ez elég csendes.
Nekem Xigmatek Gaia 1-es van az FX-6300-on,és semmi baj nincs vele.
A gyári hűtőt ki sem bontottam.
Cooler Master,vagy az előttem szóló ahogy írta be quiet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!