Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fx 6350 hez keresek jó proci...

Robcsiqwssg kérdése:

Fx 6350 hez keresek jó proci hűtőtt?

Figyelt kérdés

a gyári hűtője az bitang hangos emiatt keresek egy jobbat olyan 5-10 ezer ft között max 15 ezer ft-ig

válaszokat előre is kösszönöm

2018. jún. 23. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

15ért jobbat nem kapsz

csak a tdp-számit az h menyi wattos procit tud lehuteni, pl 350w-os procaira min 350w-os huto kell h egyaltalan mukodjon, ill a huto is melegszik leghutonel általaban 4 ora utan kezd el lassan emelkedni (jo minosegurol beszelek), vizhutesnel meg ha jol van megalkotva akk állando a hőfok(állando terhelesnel), vagyis nem kell kikapcsolni a gépet

vagyis 15ért nem fogsz kapni jo hutot, procim fx6300, hutom raijintek tisis, és 50fok fele meg nem ment, ill ha rajta van gephaz oldala, akk nem is hallom, csak este, ejfel utan, és megéri rászánni pár ezret pluszban mert egy huto orokeletu, (kiv vizhuto, ott pr évente kell pumpa csere-kb20.. , és tomites csere

és bocsi h neked negativ választ adtam, de a legjobb tudásommal irtam mindent

2018. jún. 23. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem kap...

Ha belefér, be quiet! Pure Rock -ot ajánlom, ez elég csendes.

2018. jún. 23. 22:11
 3/5 Fantom83 ***** válasza:

Nekem Xigmatek Gaia 1-es van az FX-6300-on,és semmi baj nincs vele.

A gyári hűtőt ki sem bontottam.

Cooler Master,vagy az előttem szóló ahogy írta be quiet!

2018. jún. 23. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
ez jo lenne hozzá [link]
2018. jún. 24. 10:24
 5/5 Fantom83 ***** válasza:
Jónak tűnik első ránézésre,de teljesítményt nem láttam,továbbá kérdés,h a gépházad hogyan van kialakítva,elfér-e,belefér-e...
2018. jún. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!