Jó ez a pc konfiguráció? Valamit kéne változtatni?
Chieftec iARENA 500W Tápegység
Intel Core i5-7400 CPU
MSI H110M PRO-D Alaplap
Crucial 8GB DDR4 2400 MHz RAM
Gigabyte GTX 1050 2GB DDR5 GPU
Toshiba 1TB 64MB HDD
nem jó.
i3 8100+b360-as lap kell mert ugyanúgy 4 magos de jóval olcsóbb.és talán belefér a keretbe egy 1050 ti.
olcsó tápból jobb lenne az evga 500b 500W.
Igen, például kategóriát :D (jelentettem, majd a moderátorok átjavítják)
Az alaplapba csak BIOS frissítés után megy bele a proci (PCX-nél megcsinálják neked), a Chieftec iArena helyett valami minőségibb tápot raknék bele, a Toshiba HDD helyett WD10EZEX (az jobb). Valamint egy SSD is kelleni fog, mert az sokat számít. A VGA-ból én inkább a "teljeset" ajánlom, mert jobb a hűtése (és a teljesítménye is egy nagyon picivel), viszont csak 2000 forinttal drágább.
Viszont én inkább AMD Ryzenre építenék, mert a Ryzen 3 2200G kicsit gyorsabb az i5-nél, viszont sokkal olcsóbb (és erősebb benne a VGA is, de az téged nem igazán fog érdekelni GTX 1050 mellett). Valamint a Ryzenes alaplapban van hely M.2 SSD-nek is. Viszont ennek is frissíteni kell a BIOS-át, ezt be is jelöltem neked.
Így összesen ez 161 ezer, amit te írtál, az meg 160 ezer.
Gépházat nem írtál, nem kell? Mert lehet, hogy még azon is lehetne spórolni, vagy tudnánk mondani jobb hűtésűt, ha te már választottál valamit, csak elfelejtetted leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!