Intel pentium cpu g4400 3.30GHz+ GTX 950 2gb +8gb ram ilyen konfiguráció mellett miért áll meg a kép néha? Hang van de a kép megáll. (The Witcher 3. )
Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 16:35
1/3 anonim válasza:
Kimerevedik a kép? Szerintem a prociddal lehet valami. Egy Witcher 3 hoz lehet hogy gyenge. Milyen grafikai beállításokon játszol? Más esetben volt már ilyen?
2/3 A kérdező kommentje:
igen kimerevedik de a hang ugyan ugy megy rajta az nem akad meg pár másodperc és el is indul gondoltam rá én is de más játéknál pl Batman arkham night szépen fut rajta közepes beálitással de ha mindent leveszek low-ra akkor is megáll a kép
2018. márc. 8. 12:17
3/3 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=wfqq_xAYoIA
ugyan ezek vannak a gépemben mint ami videó alatt van TÖBB"-re kattintva látszik ugyan igy beállitottam de ugyan az a probléma
2018. márc. 8. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!