Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FSP 500W HEXA táp megbízható...

FSP 500W HEXA táp megbízható legalább 8 évre?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tápot szeretnék venni a gépembe, mert a mostani tápegységem M-Tech márkájú amit sok helyen azt láttam, hogy megbízhatatlan és oda tudja vágni a gépet. Én meg most vettem új alaplapot, memóriát, procit, vga-t még nem de azt is. De a tápot nem. És most megijedtem, hogy oda vészhet-e az új konfigom.

Tehát erről a tápról vélemények és kibírja hosszú távra? legalább 8 év.

Link: [link]

Vagy másik opció, hogy ha tudtok jobb, minőségibb, megbízhatóbb tápot akkor azt is írjátok. PCI-E csatlakozó, 4pin, 24 pin, legalább 2 sata csatlakozó legyen benne. Ha kettő sata akkor +1 molex csatlakozó legyen benne vagy 3 sata kábellel rendelkezzen.

Köszi a minél hasznosabb válaszokat. Szép napot.

2018. júl. 7. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Most ne haragudj már, de ha ez elromlik, akkor lehet, hogy a gépedet nem viszi magával, de venned kell egy új tápot. Nem lenne célszerűbb pár ezer forinttal többet rákölteni, hogy ezt megelőzzük? Volt már itt Pure Power 10, ami a linustechtips oldalán lévő PSU Tier List-ben Tier II-t ért el a 7-ből. Volt már seasonic is, amire a gyártó meg 5 év garit vállal.
2018. júl. 8. 08:23
 22/25 A kérdező kommentje:
max 13k mert nem egy gázszerezlő vagyok.
2018. júl. 8. 12:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor Be Quiet System Power 8 vagy 9 400W kell neked. Erősebb, mint a Hexa+ 500W és jobb minőség.
2018. júl. 8. 18:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor az a Power 8-as proci marad véglegesen. Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 8. 20:39
 25/25 A kérdező kommentje:
*táp
2018. júl. 8. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!