Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FSP 500W HEXA táp megbízható...

FSP 500W HEXA táp megbízható legalább 8 évre?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tápot szeretnék venni a gépembe, mert a mostani tápegységem M-Tech márkájú amit sok helyen azt láttam, hogy megbízhatatlan és oda tudja vágni a gépet. Én meg most vettem új alaplapot, memóriát, procit, vga-t még nem de azt is. De a tápot nem. És most megijedtem, hogy oda vészhet-e az új konfigom.

Tehát erről a tápról vélemények és kibírja hosszú távra? legalább 8 év.

Link: [link]

Vagy másik opció, hogy ha tudtok jobb, minőségibb, megbízhatóbb tápot akkor azt is írjátok. PCI-E csatlakozó, 4pin, 24 pin, legalább 2 sata csatlakozó legyen benne. Ha kettő sata akkor +1 molex csatlakozó legyen benne vagy 3 sata kábellel rendelkezzen.

Köszi a minél hasznosabb válaszokat. Szép napot.

2018. júl. 7. 21:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer, olyan táp kell amit felülre kell tenni nem alulra!
2018. júl. 7. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Nincs olyan, hogy egy táp vagy csak felülre, vagy csak alulra rakható. Az általunk felsoroltak megfelelőek felsőtápos házba is, feltéve, hogy ATX szabványú kell bele.
2018. júl. 7. 21:48
 13/25 A kérdező kommentje:
microATX-es az alaplapom. Azért mondom, hogy csak felülre, mert ha felfele van a ventije akkor elég viccesen fog szellőzni.
2018. júl. 7. 21:52
 14/25 MGéza ***** válasza:
35%
Viccesen? Képzeld, nálam is felső tápos a ház és a ház belseje felé néz a venti, nincs abban semmi vicces. De ha már így, akkor Antec EA 380D, nos annak a ventije nem áll viccesen, csak ma már szokatlanul :) Mondjuk most enyhén túl van árazva, de 15-16k forintért szokott lenni, kifutó széria.
2018. júl. 7. 22:00
 15/25 A kérdező kommentje:
Tehát. maga a gép oldalából fogja venni a levegőt közvetlenül?
2018. júl. 7. 22:08
 16/25 MGéza ***** válasza:
75%
A gép belsejéből szív ilyenkor levegőt egy korszerű tápegység, mivel úgy helyezkedik el a ventije, lefelé néz, a gépház belseje felé.
2018. júl. 7. 22:31
 17/25 anonim ***** válasza:

Felsőtápos ház (mint a tied) - A gép belsejéből szívja a levegőt, vagyis az alkatrészek által már felmelegített levegővel hűti magát, nem annyira hatékony a tápra nézve, de a ház szellőzését javítja.

Alsótápos ház (ez az ideális játékos gépekbe) - A gépház alól szívja a külső levegőt, ideális, viszont a ház szellőztetéséhez ajánlott minimum 1db kifelé fújó venti (ezt általában a ház tartalmazza a csomagban)

Mindegy, milyen házba teszed a tápot.

2018. júl. 7. 22:32
 18/25 A kérdező kommentje:

Összekevertem a tápot valamivel. Bocsi. [link]

Ez a táp akkor megfelelő? Meghibásodhat 5 év múlva nekem mindegy, hogy mikor megértem. Csak ne vágja oda a gépet mellé. Tökéletes?

2018. júl. 7. 22:50
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
Jó.
2018. júl. 7. 22:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem, a Masterwatt nem túl jó, nem értem miért van érte mindenki oda.

Be Quiet System Power 8 (9) 400W neked bőven elég, az összességében jobb. Vagy az 500W verziója, ha ragaszkodsz hozzá.

[link]

2018. júl. 7. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!