FSP 500W HEXA táp megbízható legalább 8 évre?
Sziasztok. Tápot szeretnék venni a gépembe, mert a mostani tápegységem M-Tech márkájú amit sok helyen azt láttam, hogy megbízhatatlan és oda tudja vágni a gépet. Én meg most vettem új alaplapot, memóriát, procit, vga-t még nem de azt is. De a tápot nem. És most megijedtem, hogy oda vészhet-e az új konfigom.
Tehát erről a tápról vélemények és kibírja hosszú távra? legalább 8 év.
Link: [link]
Vagy másik opció, hogy ha tudtok jobb, minőségibb, megbízhatóbb tápot akkor azt is írjátok. PCI-E csatlakozó, 4pin, 24 pin, legalább 2 sata csatlakozó legyen benne. Ha kettő sata akkor +1 molex csatlakozó legyen benne vagy 3 sata kábellel rendelkezzen.
Köszi a minél hasznosabb válaszokat. Szép napot.
Felsőtápos ház (mint a tied) - A gép belsejéből szívja a levegőt, vagyis az alkatrészek által már felmelegített levegővel hűti magát, nem annyira hatékony a tápra nézve, de a ház szellőzését javítja.
Alsótápos ház (ez az ideális játékos gépekbe) - A gépház alól szívja a külső levegőt, ideális, viszont a ház szellőztetéséhez ajánlott minimum 1db kifelé fújó venti (ezt általában a ház tartalmazza a csomagban)
Mindegy, milyen házba teszed a tápot.
Összekevertem a tápot valamivel. Bocsi. [link]
Ez a táp akkor megfelelő? Meghibásodhat 5 év múlva nekem mindegy, hogy mikor megértem. Csak ne vágja oda a gépet mellé. Tökéletes?
Nem, a Masterwatt nem túl jó, nem értem miért van érte mindenki oda.
Be Quiet System Power 8 (9) 400W neked bőven elég, az összességében jobb. Vagy az 500W verziója, ha ragaszkodsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!