Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a táp elvinné egy 9600GT-t...

Ez a táp elvinné egy 9600GT-t meg egy E8400-et?

Figyelt kérdés
[link]
2018. júl. 6. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja és én kis fogyasztású konfigokba pl. FSP APN vagy Chieftec CTG tápot szoktam venni, 4-5ezer körül, 350-400W. De én nem értek hozzá, gondolom aki igen 10+ éves Delta tápokat vesz, mert alig melegszenek. taps-taps
2018. júl. 7. 11:50
 12/18 MGéza ***** válasza:
Hát igazad van, a 80 plus annyira rossz hogy szénné égeti magát... Mondjuk ha folyamatosan 400+ W-t kéne leadnia akkor talán, melegedne. Ez kicsi fogyasztásra van tervezve, nem kell 12-14 centis venti alája. de tudod mit? Irodai? Szerinted kinek kell jobban a védelem, egy irodai gépnek amin fontos vállalati adatok vannak vagy a home user gépének akinek a face loginja meg a letorrentezett filmjei vannak a gépén? Irodai tápegység, oda jó a szar is hozzáállást felejtsük már el, nyilván azért választották a brand gyártók a Deltát mert kinyírja a felhasználók gépét a tápegység amit gyártanak.
2018. júl. 7. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Én miért lettem lepontozva? #2 voltam.

Jó a táp, de inkább egy kevesebb fogyasztású kártya jobb lenne bele.

2018. júl. 7. 12:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Mindkét hardver adott! Nem kell egyiket sem megvenni. :) Azt tart vissza, hogy vegyek egy pciex táp átalakítót. Ha nem bírja akkor nem költők én rá 500ftot se... :D
2018. júl. 7. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:

A 80 Plus nem rossz (de ma már a 80PLus Bronze minimum minden normális tápnál), de mint mondtam, 120W a procin kívül minden 12V fogyasztóra édes kevés, ha hozzávesszük, hogy egy táp használata akkor optimális, ha kb. 20-80% között járatjuk, akkor már csak 96W a maximuma, ennek az ősrégi hulladék Delta tápnak. Ez mióta számít játékos fogyasztásnak? Ez irodai, ahogy írtam.

Ez pedig semmivel nem jobb, mint az általam írt FSP-APN vagy Chieftec CTG tápok, mint irodai gépek alá való berendezések, sőt, ezek jobbak annál. (tehát sehol nem írtam, hogy irodai gépbe hulladék kell)

Vállalati adatokat pedig nem csak a gépre, hanem központi meghajtóra és/vagy felhőbe mentik komám, ugyanis egy villám és mindegy hogy milyen tápod van, ha a hálózatba nincs beépítve 3 lépcsős túlfeszültség védelem.

A proci az most 1-es vagy 2-es ág kérdésén szó nélkül túlléptetek, csak egy kicsit minuszoltatok ott is azért biztos ami biztos.

87%-os

Túl közel volt a kommented az enyémhez, reflexből lepontozták azt is :)

Azt látjátok, én a baromságotok ellenére sem nyomtam minuszt nektek. 10 éves táp az hulladék, mindegy milyen.

2018. júl. 7. 17:05
 16/18 anonim ***** válasza:

"itt még elkülönített ágak vannak"

Mai napig sok gyártó használ elkülönített ágakat, akár többet is mint 2, mivel biztonságosabb, kevésbé tűzveszélyes. Újabb tévedés.

2018. júl. 7. 19:59
 17/18 MGéza ***** válasza:
Nem úgy értve. Az egyes ágak teljesítménye nem vonható össze, ez tényleg így volt a régebbi atx szabványokban. Olyan lehetett, hogy 300W tápigényt egy kártyán 2 ág elégített ki mivel 18A-ban volt maximálva egy ág teljesítménye.
2018. júl. 7. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennél a Delta tápnál a két ág külön-külön le tudja adni a 10 és 12A-t, mivel nincs írva közös maximum.
2018. júl. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!