Én miért lettem lepontozva? #2 voltam.
Jó a táp, de inkább egy kevesebb fogyasztású kártya jobb lenne bele.
A 80 Plus nem rossz (de ma már a 80PLus Bronze minimum minden normális tápnál), de mint mondtam, 120W a procin kívül minden 12V fogyasztóra édes kevés, ha hozzávesszük, hogy egy táp használata akkor optimális, ha kb. 20-80% között járatjuk, akkor már csak 96W a maximuma, ennek az ősrégi hulladék Delta tápnak. Ez mióta számít játékos fogyasztásnak? Ez irodai, ahogy írtam.
Ez pedig semmivel nem jobb, mint az általam írt FSP-APN vagy Chieftec CTG tápok, mint irodai gépek alá való berendezések, sőt, ezek jobbak annál. (tehát sehol nem írtam, hogy irodai gépbe hulladék kell)
Vállalati adatokat pedig nem csak a gépre, hanem központi meghajtóra és/vagy felhőbe mentik komám, ugyanis egy villám és mindegy hogy milyen tápod van, ha a hálózatba nincs beépítve 3 lépcsős túlfeszültség védelem.
A proci az most 1-es vagy 2-es ág kérdésén szó nélkül túlléptetek, csak egy kicsit minuszoltatok ott is azért biztos ami biztos.
87%-os
Túl közel volt a kommented az enyémhez, reflexből lepontozták azt is :)
Azt látjátok, én a baromságotok ellenére sem nyomtam minuszt nektek. 10 éves táp az hulladék, mindegy milyen.
"itt még elkülönített ágak vannak"
Mai napig sok gyártó használ elkülönített ágakat, akár többet is mint 2, mivel biztonságosabb, kevésbé tűzveszélyes. Újabb tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!