Ez a gép elvinné az Oculust Rift-et?
Figyelt kérdés
proci:AMD FX 8300 8 mag 3.3ghz
RAM:Kingmax 10GB DDR3 1600MHZ
videókártya: Nvidia Gforce GTX 650 TI
a videókárty az tuti kevés lenne neki mert az ajánlott a GTX 960, de a többi az jó lenne hozzá?
2018. jún. 15. 13:27
1/11 anonim válasza:
Van keze és lába? Ha van, akkor el tudja vinni, ha szépen kéred.
2/11 anonim válasza:
Nem nagyon gyenge gtx 1060 6gb a min de az is éppen elég. Proci is i5 7600k körül
3/11 anonim válasza:
Én anno egy 4460-as intel procival, és rx 470-el nyomtam, de a dk2-es verzióval. Jó volt, szép volt, épp, hogy elég volt. A proci még nem vészes, de a gtx 650 ti iszonyatosan gyenge lesz az élvezhető performanszhoz. A vr-hez leginkább erős vga kell. Ma egy 4790k-s procival nyomom, gtx 1070-es karival. éppen elég. Kevesebb grafikájú játékoknál elég lehet egy minimum rx 470-570-480-580. De gtx 1050-1050ti és 650 már nem! Tapasztalat. Persze ki hogy érzi. 20-fps-nél is van élet. Csak nem mindegy, hogy az ember 3d-ben hányja ki a belét, vagy a monitor előtt iszik egy flakon ásványt.
4/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
köszönöm a választ :) akkor AMD-vel nem is kell próbálkozni? olyan AMD-vel sem, ami olyan kategóriájú mint az I7?
2018. jún. 15. 14:33
5/11 anonim válasza:
Nem azt írtam :) Az a proci határeset. A vga lesz nagyon gyenge.
6/11 anonim válasza:
Oculushoz írt proci minimum hagyján. A vga ami nagyon számít. Írtam is, hogy egy 4460-a intellel rx 470-el nyomtam. És nem a proci limitált.
7/11 A kérdező kommentje:
hát ugye úgy van hogy a fent leírt procit és ramot akarom megvenni, de a videókártya az a jelenlegi, és azért tettem ki a kérdést hogy megmerjem-e venni a procit és a ramot :)
2018. jún. 15. 14:50
8/11 anonim válasza:
Ha van lapod hozzá, és meglévő ramjaid mellé teszel még, olcsón használtan okés. De ha újonnan ez a cél, felejtsd el. Az a proci már a megjelenésekkor halálra volt ítélve. Oculushoz éppen, hogy. De onnan nem lesz sehova. A vga lesz gyenge itt nincs mit tovább ragozni.
9/11 anonim válasza:
Inkább Ryzen-t vegyél, FX-et már megjelenéskor sem volt sok értelme venni, nem rossz procik persze, csak az intel akkori procijaihoz képest sem volt sehol. A Ryzen viszont elég közel áll a mostani Intelek teljesítményéhez, egész jó áron.
10/11 A kérdező kommentje:
szóval ha találok jó áron 4 magos Ryzen-t az "megeszi reggelire" a 8 magos FX-et?
2018. jún. 15. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!