HTC Vive vagy Oculus Rift?
Figyelt kérdés
Szeretnék a közeljövőben egy VR headset-et vásárolni, de nem tudom melyiket éri meg jobban?
(Ár most nem számít)
Gép megvan hozzá.
2018. máj. 22. 19:51
1/3 anonim válasza:
Egyik sem. Hidd el, pár hónap múlva a szekrény tetején fog porosodni. De ha nem hiszel nekem, és pénz nem számít, akkor a HTC Vive Pro.
2/3 A kérdező kommentje:
Valamiért bennem is ez az érzés van....szerintem hagyom. :D
Köszi a választ!
2018. máj. 23. 12:43
3/3 anonim válasza:
Eddig hét ismerősömnél néztem végig az alábbi folyamatot: megveszik, ujjonganak, bizonygatják, hogy ez a jövő, meg minden. Aztán a kezdeti varázs elszáll, a szett mindig útban van, macerás felvenni és beüzemelni, megy vissza a dobozába. Ha vendégek jönnek, némelyiknek bemutatják, aztán megy vissza a dobozba.
Az új Oculus GO már sokkal jobb: kisebb, könnyebb, vezeték nélküli, csak ott meg a hardver gyenge. Szerintem öt éven belül lesz egy olyan wireless szett, ami még ennél is kisebb és könnyebb lesz, erős hardverrel, annak még lehet jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!