Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért jobb egy GT720 mint egy...

Miért jobb egy GT720 mint egy i5 7500 integráltja?

Figyelt kérdés

[link]

Elvileg az i5 integráltja jobbnak kellene hogy legyen. A gyakorlat nálam azt mutatja hogy nem az i5 igpu jobb 60%-al hanem a gt720. Próbáltam pár játékot pl NFS Undercover, COD4, mindben a GT720-al volt több fps.

(i5 mellé 16GB ddr4 2400Mhz ram van)

(Nem jött még meg a 1060-am és azért tesztelgettem, mert ugye hétfőig biztos nem is fog, addig meg ne unatkozzak)

2018. jún. 30. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Akinek van az átlagnál valamivel több intelligenciája, az ránézésre látja ez(ek)en az összehasonlító oldal(ak)on, hogy fake, ugyanis teljesen hasznavehetetlen, önmagában érdektelen adatokat hasonlít össze és von le következtetést.

Ezzel mindent elmondtam.

2018. jún. 30. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

i5 7500-ban HD 630 van. Amúgy a userbenchmarkon írtakat nem kell készpénznek venni, ebben a videóban is jobb a GT:

https://www.youtube.com/watch?v=hgSDJmmpQDw

(Ugyan ez 730, de a userbenchmark szerint még annak is gyengébbnek kéne lennie.)

2018. jún. 30. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Oké értem :)

Pedig azt hittem a userbenchmark teljesen valós adatokat ad mindig.

2018. jún. 30. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!