Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység kérdés!? (Több is...

Matrahaus kérdése:

Tápegység kérdés!? (Több is van inkább lentre írtam)

Figyelt kérdés

1. Mennyire megbízhatóak az FSP tápok?

2. Elég-e egy 700W-os táp (konkrétan FSP Hyper 700) egy i5-8400, gtx 1080 konfig mellé? Csak mert leteszteltem több ilyen wattszámláló oldalon ha pl. túlhúzom a kártyát meg ha mondjuk rakok a házba még néhány ventit akkor a fogyasztás elérheti a 590W-ot is. És ez lenne nekem a fontos hogy egy 700W-os táppal működne-e a gép random leállások, stb nélkül, szóval elég lenne-e neki?

2018. jún. 29. 17:00
 1/2 MGéza ***** válasza:
Persze, hogy működne. A wattszámláló szerintem erősen túloz, a pwm vezérlésű ventilátorok is igen keveset, néhány W-t fogyasztanak. Kéne belőlük úgy 20-30, hogy elérjék egy processzor fogyasztását. A vga 300W körül is lehet elméletben, de hogy a processzor és az egyebek nem érnek el szinte ugyanannyit, ez szinte biztos.
2018. jún. 29. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Ahh, rendben megnyugodtam :) Köszi a gyors választ! Ment a zöld
2018. jún. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!