Miért lassú az új AMD A10-7890k-m?
Vettem egy új processzort a gépembe mivel kezdett gyengélkedni a régi. Beleszereltem a gépbe minden jó. Elindítottam, kicsit gyorsabban nyitott meg mindent mint a régi. De a játékoknál kevesebb az fps. Pl.:League of Legends-nél eddig volt 80-90 fps most 50-60. Scrap Mechanic-nál csak 10 fps-el volt kevesebb. Utánanéztem és azt találtam hogy újra kéne telepíteni a windowst
(Win10). Hol tudom azt megnézni, hogy az illesztőprogramok jók-e? Válaszokat előre is köszönöm.
Régi CPU: AMD Athlon X4 845
Új CPU: AMD A10-7890k
Sok értelme nem volt ennek a CPU cserének, konkrétan vettél egy ugyan olyan erősségű CPU-t minta már meglévőd.
A kevesebb szerintem FPS LEHET, hogy azért van, mert a processzorban lévő integrált GPU-t használod...vagy crossfireben megy a processzorban lévő GPU és a dedikált VGA-d is (AMD-s kártya esetén), csak a játék pl rosszul kezeli... Ezt a BIOS-ban tudod állítani.
Ha megvan még az athlon x4 845-öd én visszatenném azt.. kicsi OC neki az új procit ha teheted meg még vidd vissza a boltba amíg lehet. Buksz rajta pár ezer Ft-ot ha postázni kell, de inkább mint a processzor árát bukd el, úgy hogy kevesebb lett az FPS-ed.
Egyébként a vásárolt CPU-d számítási teljesítménye kb azonos a régivel, szóval a legjobb esetben is csak azonos FPS-ed lenne vele.
Erre teszt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!