Mire érdemes építeni? Ár-Teljesítmény
Sziasztok össze akarok rakni egy normális gépet.
Min elvársásom.
4-8 mag/szál (proceszor)
DRR3 RAM (Jelenleg 8 GB van ebből) Azért nem DRR4 mert az még tudtommal drága.
Asus márkájú alaplap. (Asus párti vagyok)
Videokártyának pedig 750 Ti néztem ki.
Vagyis leginkább milyen/melyik Alaplapra lenne érdemes építeni és milyen processzort javasoltok.
UI.: Valamint kb. menyibe kerülne általatok javasolt összeállítás.
Mi drága?
Mennyid van rá egyáltalán?
ehm, mi lenne, ha azt is leírnád, hogy mit akarsz vele kezdeni és mennyid van rá?
ezekkel az "elvárásokkal" (te jó ég...) meg nyilván valami használt dolog lesz hardverapróról
750ti túl sok mindenre már nem elég.
H61m/b75m+i5 3470+8gb ramod+750ti
Használtan mindent hardverapróról.
Esetleg 4. generációs lap+proci, de azok még viszonylag drágák, és a 3. generációsnál nem sokkal jobbak, de árban van hogy a 3. generációs csak a fele.
Látom, nem értesz hozzá és keretet sem írtál. Ez viszont egy alap recept jelenleg egy középkategóriás géphez, nyugodtan módosítsd kedved szerint. Tőlem akár rakhatsz bele ASUS alaplapot is, ha akarsz. A 750Ti viszont ma már nagyon gyenge, példa kedvéért az új Battlefield 5-nek egy GTX1050 a minimum gépigénye. Én ezt így javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!