Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ramot szeretnék belerakni a...

Ramot szeretnék belerakni a gépembe?

Figyelt kérdés

ugye van 2-2 lyuk az alján és a tetején ahol "be lehet csatolni" (nem tudom hogy fogalmazzam :S) és az elsőig bemegy viszont nem tűnik túl stabilnak meg nem is ismeri fel így a gép, de ennél jobban nem szeretném tolni mert félek hogy beletörik

bocsi ha elég érthetetlen , lány vagyok :D

2010. jún. 17. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
esetleg kérd meg egy haverodat, aki ért hozzá:)
2010. jún. 17. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát hallod. Vagy rossz a ram (mármint nem bele való) Li'rás: Fordi'tsd meg ahol azoka az arany kis "fogak" vannak és a közepe falé van egy kis "bevágás" és nézd meg ahova akarod a ramot rakni hogy ott is ugyan ott van e. Megpróbáltam érthetően fogalmazni , fiú vagyok:D
2010. jún. 17. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem igen csak rossz memóriát szereztél, éhes vagyok.
2010. jún. 17. 13:22
 4/6 A kérdező kommentje:

akkor kicsit pontosítok és extra kérdés is lesz :P

én magam szedtem ki hogy megnézzem de nem tudom visszarakni (fail) úgyhogy biztosan jó bele a ram

meg a merevlemezt is kiszedtem és abba hány vezetéket kéne visszadugni ? mert ránézésre csak 1 megy bele de úgy emlékszem kettőt húztam ki belőle :D:D

így visszanézve lehet kamunak tűnhet vagy csak én nagyon idiótának de most laptopról írok amihez viszont nincs meg a töltőm úgyhogy 1 óra múlva kb lemerül , légyszi segítsetek :(

2010. jún. 17. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írta az egyik válaszoló, nézd meg a bevágásokat a memórián és az alaplapon is. Ha jó irányba próbálod belerakni menni fog, egyszerre nyomd le mindkét oldalán, amíg az a kis pöcök bele nem akad úgymond.

Merevlemeznél 2 csatlakozó kell. Az egyik az adatkábel (régebbi esetén szürke és szélesebb, új esetében általában narancs színű, és vékonyabb). Másik az áramellátáshoz kell (régebbi esetében a tápegység fehér, 4-es csaltakozóját kell rádugni, újabb merevlemezeknél - úgy nevezett SATA - pedig vékonyabb, fekete színű csatlakozót kell keresned) Elrontani nem lehet, csak egy helyre lehet mindent bedugni.

2010. jún. 17. 13:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi utolsónak főleg de a többieknek is , remélem nem rontom el és felgyullad vagy valami :D
2010. jún. 17. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!