P4-es gépembe hogyan lehetne belerakni a videókártyát?
RAM-nak van 2 foglalat, bővítőhely 3, A videókártyának a foglalatának is megvan a helye /AGP/ (sok kis luk beforrasztva) foglalat nélkül, de más nincs!
Vigyázz meg ne kötözzenek!
Szia!
Írd le, hogy mi az alaplapod tipusa, és megnézem neked, hogy hová kell mennie a vga-nak.
Olyan tényleg nincs, hogy a monitorvezérlőnek nincs külön helye, max olyan 96-97 elötti lapoknál lehet ilyen, ott még csak pci foglalatba mentek a vga-k, mint minden más kártya
Előző vagyok.
Ha valami ismeretlen, alacsony költségvetése lap, akkor esetleg lehet ilyen, már láttam hasonló megoldást, de el se tudtam képezelni eddig hogy vga sínnel is megcsinálnák...
Ha tényleg ez a helyzet, akkor sajna nem sokat lehet tenni.
Alaplap neve Foxconn 845GV4MR(-ES) (3 PCI, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Köszi, ha segítesz!
Szia!
Ismét én vagyok. Utánanéztem ennek a lapnak, sajna erre nem fogsz külön vga-t kötni. Kicsi kompakt lap, gondolom azért spórolták le róla alapból a vga csatlakozót, mert arra gyártották, hogy kis helyet foglaljon.
A helye ott van, tehát lehet, hogy volt ennek a szériának olyan almodellje, amire tettek, de ez nem az.
Sajna ilyenkor nem lehet rá utólag foglalatot tenni, mert elyeneknél a vezérlőelektronikát sem teszik bele a gyárban.
Maximum pci csatlakozású kártyát tehetsz bele, de azzal nem lennél kisegítve, az ilyen régi kártyák harmatossabbak, mint emi erre van integrálva.
Ez van, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!