Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Táp ventilátora fura kattogó...

Táp ventilátora fura kattogó hangot ad ki, mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés

Garanciába nem csináltak vele semmit. Azt mondták előbb utóbb minden venti ilyen lesz (bár ez fél éves csak...)

Amúgy a hang halk. Amennyire beleláttam nem ér hozzá semmi, talán "csapágyas" vagy ilyesmi a probléma.

Masterwatt lite 500W

Van valami amit itthon is meg tudnék tenni annak érdekében hogy megszűnjön?

2018. jún. 27. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:

ja, szétszereled, kiszeded és beraksz egy másikat.

vagy megkened szintetikus kenőanyaggal (olaj alapúakat, mint wd-40 pl lehetőleg kerüld, ha műanyag van belül azt szépen szétrágja).

2018. jún. 27. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem annyira a kérdésre válaszolok, DE milyen bolt az, ahol még a garanciás tápnál elküldenek csapágyas ventilátor esetén, mert hogy az előbb utóbb úgy is olyan lesz?!?! Szégyen a hozzáállásuk...

Egyébként ahogy az első is írta a ventilátort ki lehet cserélni, de a pontos menetét nem tudom leírni.

2018. jún. 27. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én visszamennék és verném az asztalt náluk, addig nem nyúlnék a táphoz.

Tulajdonképpen szóban elismerték, hogy nem te okoztad a problémát (tudom, nem ér semmit).

Szakszerű használat mellett meghibásodott terméket a garancia ideje alatt kötelesek szervizelni, amennyiben ez nem lehetséges, cserélni!

2018. jún. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!