Táp ventilátora fura kattogó hangot ad ki, mit lehet vele tenni?
Garanciába nem csináltak vele semmit. Azt mondták előbb utóbb minden venti ilyen lesz (bár ez fél éves csak...)
Amúgy a hang halk. Amennyire beleláttam nem ér hozzá semmi, talán "csapágyas" vagy ilyesmi a probléma.
Masterwatt lite 500W
Van valami amit itthon is meg tudnék tenni annak érdekében hogy megszűnjön?
ja, szétszereled, kiszeded és beraksz egy másikat.
vagy megkened szintetikus kenőanyaggal (olaj alapúakat, mint wd-40 pl lehetőleg kerüld, ha műanyag van belül azt szépen szétrágja).
Bocsi, hogy nem annyira a kérdésre válaszolok, DE milyen bolt az, ahol még a garanciás tápnál elküldenek csapágyas ventilátor esetén, mert hogy az előbb utóbb úgy is olyan lesz?!?! Szégyen a hozzáállásuk...
Egyébként ahogy az első is írta a ventilátort ki lehet cserélni, de a pontos menetét nem tudom leírni.
Én visszamennék és verném az asztalt náluk, addig nem nyúlnék a táphoz.
Tulajdonképpen szóban elismerték, hogy nem te okoztad a problémát (tudom, nem ér semmit).
Szakszerű használat mellett meghibásodott terméket a garancia ideje alatt kötelesek szervizelni, amennyiben ez nem lehetséges, cserélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!