Elég egy cooler-master-hyper-tx3i-rr-tx3e-22pk-b1-processzor hűtő az alábbi konfighoz?
Figyelt kérdés
Proci: i7 7700k
Vga: gtx 1080 8gb oc
Ram: 2x8gb
Alaplap: msi z270 sli plus
Táp: 700w
Ssd: 240gb
2018. jún. 26. 20:49
1/4 anonim válasza:
Nekem hasonló konfigom van, szerintem az alap hűtő is jó, amit a processzorhoz kapsz, de ha mást szeretnél, akkor amit írtál az se rossz, vagy esetleg egy corsair vízhűtés.
2/4 anonim válasza:
i7 7700k-hoz szerintem nem járt hűtő.
Nekem sima i7 7700-am van, és egy Cooler Master Hyper H411R (fehér led) van rajta, 60fok fölé nem megy maxon, sőt inkább 55 szokott lenni.
Ha ilyen olcsó hűtőt nézel, akkor nézd meg ezt helyette, szerintem valamivel jobb mint a tx3
3/4 Fantom83 válasza:
A 120mm alatti ventilátorral szerelt hűtéseket úgy felejtsd el,ahogy vannak.
Akkor már inkább egy DEEPCOOL GAMMAXX 300R,vagy RAIJINTEK THEMIS,esetleg DEEPCOOL GAMMAXX 400.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat
2018. jún. 27. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!