Megfelelő ez a gép?
Sziasztok,
1)jó ez a konfig?
2)és ha igena,akkor biztos jó ez a táp hozzá?
AMD FX-8350 dobozos
Gigabyte 970A-DS3P
Kingston HyperX Fury 1600MHz 8GB CL10 Kit2 fekete
Toshiba 7200RPM 64MB SATAIII 2TB
Cooler Master MWE 400W
MSI GTX 1060 3GB
240 GB SSD
Cooler Master MWE 500W (MPW-5002-ACABW)
ez a táp jó lenne?
Néztem a ryzen 5-öt de az már 50.000ft,és nem nagyon szeretnék ennyit költeni.
Bár a mostani a processzorom egy intel i5-4460 azt lehet hogy eladom és hozzá rakok.
Megéri egyálatlán cserélni egy i5-ról egy ryzen-5-re váltani?
Na kéremszégyen. Ez az én véleményem nem szeretnék senkit, sem intel fant megbántani. Leszeretném írni a tapasztalataimat.
Én szerintem Ryzen a legjobb választás. Sokkal "hidegebb" mint egy Intel (játékok esetén 48 fok üresjárat 20-30 fok Intel 50-60 fok). Zaj szinte alig van gyári hűtővel
Teljesítményt nézzük Ryzen vezet. Memóriaolvasás, ki-becsomagolás, renderelés idege, leterhelés kapacitása nagyobb mint egy Intel i5-nek. Streamelés szintén Ryzen.
Leterhelési kapacitást azt így képzeld. Intelnél játszasz, vagy videót renderelsz a CPU felmegy 100%-ra. Ryzennél nyomatsz egy videó renderelést lesz 20%-on kb. Mész játszani mit tudjam én, PUBG-vel lesz 50%-on a CPU. Saját tapasztalat. Videót is tudsz nézni róla. Intelen ezt nem lehet megoldani.
Nekem AMD Ryzen 5 1600-am van, megérte megvenni. Most van 48k iponon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!