Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 150000 Ft-ból lehet jó gaming...

150000 Ft-ból lehet jó gaming pc-t építeni?

Figyelt kérdés
Ennyi áll most rendelkezésemre, meg lehet ennyi pénzből oldani csak új alkatrészekkel, hogy jól fussanak rajta a mostanában menő játékok (pl Fortnite, PUBG, CS:GO, stb)? Monitor, billentyűzet, egér, ilyesmik megvannak, csak a gépről lenne szó.

2018. jún. 20. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt, nekem 250.000-nel azt mondták, hogy ne is álmodjak... akkor 150.000-ből ki van csukva
2018. jún. 20. 16:49
 2/6 anonim válasza:
Attó függ mi számít neked jónak. Pl. pubg high grafikán a 60 fps-t nem nagyon tartaná fullhd felbontással. Persze kompromisszumokkal lehetséges ilyen "olcsó" (oké nem olcsó de a hardverpiachoz képes annak számít) konfiggal is játszani. Esetleg elgondolkodhatnál egy használt videokártyán is. Garisak is vannak használtan és lényegesen olcsóbbak mint egy új.
2018. jún. 20. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
2018. jún. 20. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván kompromisszumos megoldásra gondoltam, nem kell hogy max grafikán hozza a 60 fps-t, pubg-nél igazából már low-on is örülnék neki :D
2018. jún. 20. 20:11
 5/6 xKakashix ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Összeszereléssel együtt: 156,618 Ft ha nem kell akkor -5k

2018. jún. 20. 20:40
 6/6 anonim válasza:
Esetleg hardveraprón kereshetsz egy gtx 1050 ti 4gb kártyár már láttam garisat 45ért. Persze csak ha nem zavar, hogy használt. Ha mindenképp újonnan akkor az előttem lévő válaszolóé jó lesz.
2018. jún. 21. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!