Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel tudnám jobban felgyorsít...

Mivel tudnám jobban felgyorsítani a gépem? +Ram, vagy +SSD?

Figyelt kérdés
Van egy viszonylag uj laptopom, de sajnos elég lassú, 4 giga DDR4-es ram van benne, 1 TB-os, 5200 rpm-es HDD (illetve intel core i3 6006U processzor). Vmit szeretnék vele kezdeni, mert zavaróan akadozik néha, tehát a kérdésem, hogy melyikkel tudnám jobban felgyorsítani? (Mindkettot nem szeretnék venni) koszi! :)
2018. jún. 19. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább SSD.

Proci miatt sose lesz "gamer" laptop, így felesleges több ramot venni, ahova több kell oda úgyse lesz elég a proci meg az integráltja.

2018. jún. 19. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
SSD
2018. jún. 19. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
felhasználás függő de általános sebességen az ssd fog növelni
2018. jún. 19. 22:04
 4/5 Fantom83 ***** válasza:
100%
SSD-t bele!
2018. jún. 19. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom,hogy erre válaszolnom kell.

De tapasztalatból beszélek.Nekem is 4 gb ram,és 1 tb-os hdd-m volt.

A windows szaggatott,amikor a startot nyitottam meg.

Az én tanácsom,ne sajnáld a pénzt erre.Van egy tűrhető laptopod,egészítsd ki még 4 gb rammal,plussz,vegyél bele SSD-t is. Bár az SSD-k ára igen magasan van,lehet megéri,még úgy is,hogy csupán egy olcsóbb SSD-t veszel,és arra teszed az oprendszert, a hdd-ről meg mehet a többi,

De tény,a legnagyobb változást akkor érheted el,ha a HDD-t, teljesen SSD-re cseréled.

2018. jún. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!