Volt egy elég nagy vihar a héten, másnap mikor bekapcsoltam a gépet zöld lett a monitorom képe. Mi baja lehet?
Tehát az a lényeg, hogy egyik éjszaka hatalmas vihar volt, és belecsapott a panelba a villám, nos nekem annyi problémám van, hogy nekem a vihar óta zöld a képernyőm, de a monitorom nem lehet rossz, mert már kicseréltem és az is ugyanilyen zöld.
Olyan, mintha egy zöld üvegen/fólián keresztül nézném a monitort, ráadásul sokkal sötétebb is, mint eddig volt.
Szerintetek ez mire utalhat? Mi mehetett tönkre? Lehet köze a viharhoz?
Bocs hogy utólag okos kapitányt játszok, de sokan egyszerűen nem hiszik el hogy velük ilyen megtörténhet, ezért tesznek rá nagy ívben. Pedig nem szabad elbagatellizálni a dolgot. A védekezés jóval olcsóbb mint egy új videokártya vagy gép.: [link]
Még ennél is olcsóbb ha az ember ilyenkor nem rest és egyszerűen kihúz mindent a konnektorból.
2es "kezdve ugye a táppal, aminek meghibásodásától én személy szerint a leginkább tartok."
Miért tarasz leginkább a tápok meghibásodásától ? Azt a legolcsóbb cserélni.
Hármas, tudom, hogy ilyen megtörtènhet mindenkivel, mert már egyszer tönkre tette a tápot nekem is egy vihar.
Egyèbkènt ezen kívül más hibát nem tapasztalok, ugyanúgy működik minden, mint eddig.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!