Vihar után nem reagál a bekapcsolásra a PC-m, mit tegyek?
Sziasztok.
Múlt éjjel nagy vihar volt , elég csúnyán villámlott. Mivel a gép jelenleg szüleim szobájában van ezért ők szóltak volt hogy valamit mintha hallottak volna a géptől , egy hangot , kicsit megijedtem , majd a tápot lekapcsoltam a gépen,lehet itt hibáztam volt egyszer, hogy nem húztam ki? De az is lehet hogy már a táp lekapcsolása előtt szétment valami? A gépet a vihar előtt 1 órával használtam kb.
A gép mikor áram alatt van a videókártya fehér LED ég , a LAN port ahol a net van bedugva az már nem ég pirosan,azaz az egyáltalán nem ég , csak a videókártya.
Amikor megpróbálom bekapcsolni a videókártyán a fehér led egyet pillan és semmit , a ventik egyáltalán nem reagálnak erre pl. Itt gondoltam arra hogy az alaplap a ludas.
Mit tegyek? Házilag gyors megoldás? Esetleg szerelőt hívjak aki megnézi mi a ludas a gépben? Ha megvan a rossz alkatrész azt lehet garanciálisan javíttatni ilyen vihar miatt?
Viharkárra sajnos nem vonatkozik a garancia. Ha van biztosításotok, akkor talán lehet valamit kezdeni, de sok reményt ne fűzz hozzá.
Meg kell nézni, hogy mi jó benne, a többi meg kuka.
Rendben , köszönöm!
Gondoltam nincs olyan nagy vihar , álmomból felkelve nem nagyon tudtam hol is vagyok , csak lekapcsolni volt erőm.. bár lehet már akkor késő lett volna a kihúzás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!