Ha hozzáérek a számítógépemhez egyből megfagy és semmire se reagál. Mi lehet a baja?
Valószínüleg valhol kontakt hiba van. Esetleg nézd meg a videokártyát,lehet az mozdult ki.(vedd ki és rakd vissza)
Illetve nézd át a kábeleket,merevlemezt.
Egyszer olyat vertem idegességemben az asztalra hogy felnyíltak az egyik ram slot bracket-jei és kissé kiugrott a stick is a helyéről.
Instant BSOD és szívroham :D
Köszi szépen a segítséget! Megvan a hiba. Szétszedtem mindent, és valóban a RAM-mal volt valami.
Mikor építettem a gépet úgy sikerült összeválogatni az alkatrészeket, hogy a proci hűtő kicsit nyomta a hozzá legközelebb eső RAM-ot, de még éppen befért.
Most, hogy szétszedtem látszik hogy kicsit elferdült a RAM a hűtőbordái között. Ügy látszik ez az ütődés nem tett jót neki. Visszaraktam mindent kivéve azt a szélső RAM-ot és már nem csinálja a lefagyást. Sajnos meg kell fordítanom valószínűleg a proci hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!