Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 8 GB Ram elég alap felhasználá...

8 GB Ram elég alap felhasználásra? Vagy már muszáj 16 GB Ram?

Figyelt kérdés

Nekem most egy 8 GB ramom van, ha nem muszáj venni akkor nem költenék pénzt potyára.

Netezésre használom, facebook, online filmnézésre, torrentezésre.

Max ezt venném meg ez a legolcsóbb: [link]

2018. jún. 14. 20:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Ez szervez memória, asztaliba nem jó, azok nem kezelnek ecc ramokat.

Elég a 8 GB alap felhasználásra.

2018. jún. 14. 20:15
 2/24 A kérdező kommentje:

Ezeknek is jó a 8 GB ram?

Need for speed

Euro Truck Simulator 2

Nem a legújabb játékok.

2018. jún. 14. 20:21
 3/24 anonim ***** válasza:
szerver :) elírtam.
2018. jún. 14. 20:21
 4/24 anonim ***** válasza:
# 2 Elég
2018. jún. 14. 20:22
 5/24 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondják itt gyakorin sokan, hogy netezésre is kell már lassan 16 Ram?
2018. jún. 14. 20:25
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyísd meg a feladatkezelőt és monitorozd a ram felhasználásod, ha 90%+ mikor lassúnak érzed akkor:

-Visszafogod magad

-Fixálód a memory leaket, mondjuk mindent frissítesz amit tudsz

-Veszel még ramot

2018. jún. 14. 20:48
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

"Akkor miért mondják itt gyakorin sokan, hogy netezésre is kell már lassan 16 Ram?"

-Mert fogalmuk sincs az egészről, ne a gyk-ról tájékozódj, itt 98%-a sötét.

Én 2GB ram-l is tudok gyorsan netezni, a régi gépen.

2018. jún. 14. 20:49
 8/24 anonim ***** válasza:

1. Az itteni válaszolók háromnegyede nem kompetens abban a témában, amihez hozzászól.

2. Nem tudnak arról, hogy lehet ám ésszel is kezelni az erőforrásokat.

3. Másak a felhasználói szokások. Nekem például elég 2GB RAM is a laptopomba, míg másnak már kell 4 vagy 8 is.

16GB jelenleg csak akkor kell, ha komolyan játszol, vagy munkára is használod a gépet. Minden más esetben tökéletesen elég a 8GB.

2018. jún. 14. 20:56
 9/24 A kérdező kommentje:

# 6: Firefox szokta enni nekem a ramot 90-100%-ra meg a pricit is, Chrome meg nem eszi annyira, pedig ott is meg szoktam nyitni 5-10 lapot.

Amikkor YouTube-on nézek live-t 5-10 perc után akadozik, de lehet a nagy virus támadásom miatt van mert online film nézésközbe be kaptam, a rotert feltörték át írták a jelszót és a vezetékes telefonon meg a vonal volt rossz, amióta sikerült meg csinálnom a routert resetelni stb az óta telefon is meg javult.

2018. jún. 14. 21:02
 10/24 anonim ***** válasza:
Tény, hogy egyre több játék hálás 8 gb-nál több ramért. 8 gb még ha szűkösen is, de elég. Sok játéknál a tökéletes performance-hoz elkel annál több. Ahhoz képest, hogy nem is olyan "rég" még mindenki amellett kardoskodott, hogy 8 gb bőven elég mindenre és elég is lesz egy darabig. Annak elötte meg a 4 gb volt elég mindenre, és akkor is sokan amellett voksoltak, hogy nem is kell jó darabig több. Aztán a rohamosan fejlődő pc ipar, és hardveréhes játékok beleszóltak a dolgokba. Egy szó mint száz, el lehet a 8 gb rammal olyan dolgokkal, amire neked kell. Ma még. :)
2018. jún. 14. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!