8 GB Ram elég alap felhasználásra? Vagy már muszáj 16 GB Ram?
Nekem most egy 8 GB ramom van, ha nem muszáj venni akkor nem költenék pénzt potyára.
Netezésre használom, facebook, online filmnézésre, torrentezésre.
Max ezt venném meg ez a legolcsóbb: [link]
Ez szervez memória, asztaliba nem jó, azok nem kezelnek ecc ramokat.
Elég a 8 GB alap felhasználásra.
Ezeknek is jó a 8 GB ram?
Need for speed
Euro Truck Simulator 2
Nem a legújabb játékok.
Nyísd meg a feladatkezelőt és monitorozd a ram felhasználásod, ha 90%+ mikor lassúnak érzed akkor:
-Visszafogod magad
-Fixálód a memory leaket, mondjuk mindent frissítesz amit tudsz
-Veszel még ramot
"Akkor miért mondják itt gyakorin sokan, hogy netezésre is kell már lassan 16 Ram?"
-Mert fogalmuk sincs az egészről, ne a gyk-ról tájékozódj, itt 98%-a sötét.
Én 2GB ram-l is tudok gyorsan netezni, a régi gépen.
1. Az itteni válaszolók háromnegyede nem kompetens abban a témában, amihez hozzászól.
2. Nem tudnak arról, hogy lehet ám ésszel is kezelni az erőforrásokat.
3. Másak a felhasználói szokások. Nekem például elég 2GB RAM is a laptopomba, míg másnak már kell 4 vagy 8 is.
16GB jelenleg csak akkor kell, ha komolyan játszol, vagy munkára is használod a gépet. Minden más esetben tökéletesen elég a 8GB.
# 6: Firefox szokta enni nekem a ramot 90-100%-ra meg a pricit is, Chrome meg nem eszi annyira, pedig ott is meg szoktam nyitni 5-10 lapot.
Amikkor YouTube-on nézek live-t 5-10 perc után akadozik, de lehet a nagy virus támadásom miatt van mert online film nézésközbe be kaptam, a rotert feltörték át írták a jelszót és a vezetékes telefonon meg a vonal volt rossz, amióta sikerült meg csinálnom a routert resetelni stb az óta telefon is meg javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!