Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a házról? Elférne benne minden?

Figyelt kérdés
Már rég gondolkozok egy jó gamer pc-n s ahogy észrevettem egy micro atx-es alaplappal sokkal olcsóbban kijönnék, de nem tudtam hogy mutatna egy mATX alaplap egy ATX hazba (deepcool tesseract sw). És most valami csodának hála olyan gyönyörü házat kaptam, pont ilyent akartam, hogy a hdd/ssd alul legyen egy külön részen, legyen üveg oldala s tudjam kedvemre bővíteni a ventillátorokkal. Bumm. Megvan :D. Szerintetek jó ez a ház? Elférne benne egy gtx 1060 windforce 6gb oc? valamint egy cooler master hyper 212 evo proci hűtő?

2018. jún. 12. 19:57
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
100%

[link]

"CPU Cooler Compatibility: 168 mm height /Liquid Cooler: 120 mm at rear

VGA Compatibility: 310 mm"

De hogy neked is maradjon Google -ozni való (gyakorlásképp) nézd meg milyen magas a választott proci hűtő és milyen hosszú a választott VGA.

2018. jún. 12. 20:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Basszus nem linkeltem be a házat amit találtam :D.

[link]

2018. jún. 13. 05:35
 3/6 P.O.C. ***** válasza:

Most tényleg ilyen nehéz?! Bakker csak olvasni kéne. Pedig én nem is tudok románul, de még én is megtalálom.

"Descrierea produsului" lapfül.

"cooler CPU 150 mm (Max) Lungime

video GPU 310 mm (Max)...."

2018. jún. 13. 08:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké oké, de véleményezhetnétek is a házról
2018. jún. 13. 09:02
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
Ez a márka Magyarországon nem is kapható. Mivel ez egy magyar oldal, így szerintem elég rossz fórumot választottál a véleményezésre.
2018. jún. 13. 09:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van :D
2018. jún. 13. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!