Külső GPU laptophoz? Lehet egyáltalán hozzá?
Szeretnék egy külső videó kártyát az Asus ZenBook UX305C laptopomhoz. Egy két játékkal szeretnék játszani. (Raft, Rust) Ezekhez a játékokhoz szeretnék külső GPU-t. Nem túl drágán. Lehetőleg USB-csatlakozós legyen. (Nem tudok erről a dologról sokat, azt se tudtam hogy van ilyen)
Válaszokat köszönöm!!
Létezik, de kókány megoldás. Ha játékra kell, add el ami van és pótold ki, Lenovo Legion laptopokat lehet jó áron venni erős modern hardverrel.
Pl. ezt:
+4gb rammal is megáll szerintem 230k-ból, ez már visz minden játékot gond nélkül...
Nem nevezném kókány megoldásnak.. egy ilyen kell és bele egy VGA-t. Tartalmazza a 400W os tápegységet is bele tehetsz akár egy GTX 1080-at is. Hozzáteszem ez egy 90.000 FT egy ilyen dokkoló. + a VGA olcsóbban nem nagyon tudsz külső GPU-t betenni normálisan.
Thunderbolt 3 csatlakozó szerintem nincs a laptopján.
Akinek meg van és játszani nem tud mégse, annak gyanítom a procija sem lesz túl acélos a gépében, hogy egy komolyabb kártyát kiszolgáljon.
Játékra egy kis asztali gép (100k-ból simán megvan egy VGA nélküli 4magos 8gb ramos gép, kb. annyi amennyiért linkelted azt) vagy laptop, ha mindenképp kell a hordozhatóság.
Az általad belinkelt doboz nem tartozik a mobil dolgok közé szerintem, kb. annyira mobil van egy mATX ház is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!