HP Pavilion 15 vs HP Probook 450 G4?
Laptop vásárláson gondolkozom, a két laptop hasonló specifikációkkal rendelkezik, de a Pavilion egy viszonylag friss consumer gép, míg az idősebb Probook masszívabb, üzleti gép. Mennyire különbözik egymástól a két gép? Anyaghasználatban, billentyűzet, touchpad, kijelző stb..
Esetleg valaki próbálta mindkettőt?
Pavilion:
Probook:
A paviliontól tartok a felhasználói vélemény miatt. A teszteken jó értékeket mutat, azonban a fórumokon sokat szidják őket.
Ezen kívül még az ACER Aspire A515 gépét vettem fontolóra : [link]
Azonban itt a kijelzőre panaszkodnak, pedig új típusú IPS Matt. Szóba került esetleg még a Dell Inspiron széria, de ott nem találtam a megfelelő kategóriában ideillő gépet, illetve a Lenovo 520-as széria, ott pedig a rendkívül rövid akkumulátor idő az ami eltántorít. Az előző laptopom eladási oka a 2 órás akku idő volt.
nem tudom igazából tényleg nem tűnik rossznak így első ránézésre, 128GB SSD + 1TB HDD stb... a specifikációi is jók
talán a hűtéssel lehetnek gondok, az a vicc, hogy egyik oldalán sem látni nyílást a ventinek, a hátulján sem igazán lehet mert ha felhajtod a kijelzőt úgy látom, hogy az alja lehajlik a laptop mögé szóval számomra rejtély hol távozik a meleg levegő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!