Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A három Notebook közül,...

Tirano kérdése:

A három Notebook közül, melyiket ajánljátok? 1. Lenovo IdeaPad Z575 2. HP Pavilion dv6-6b14ev 3. Hp Probook 4530s

Figyelt kérdés

Ajándékba veszem a fiamnak, ez a három gép tetszik neki, első sorban arra lennék kíváncsi, hogy összeszerelési minősége, melyiknek a legjobb? Illetve, melyiken a legjobb a billentyűzet, illetve a hangzás? Itt vannak linkek, hogy milyen belsővel néztem őket, a videó kártyák közül melyik a legjobb ezek közül?

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 27. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Hardver szempontjából a középső hp a legjobb.

Habár a lenovoban 6gb ram van, de amd proci amit inkább ne.

Én keresnék egy lenovot amiben intel i7van!

:)

2012. márc. 27. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:

De összeszerelésben, melyik a jobb?

Még nézegetek, majd ballagásra kapja meg valamelyiket, addigra biztos fog változni egy kicsit az áruk is.

2012. márc. 27. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
a középső HP a legjobb a 3 közül
2012. márc. 27. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is a középsőre gondoltam először, de a 2. HP is elég meggyőző. A Lenovoról valamelyik oldalon, azt olvastam, hogy nem túl jó ez a példány, mindenképp azt szeretném megvenni, ami hosszú távra, jó lesz neki. Játszani szokott, Fifa és NFS új részeivel, azokat remélem elviszik közepesen.
2012. márc. 27. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!