Mennyiért éri meg eladni ezt a gépet?
Sziasztok!
Tévedésből vettem egy olcsó gépet, mert azt hittem hogy majd jó hasznát veszem mert voltak vele terveim, sajnos semmi időm nincs hogy 2 gépet kezeljek, így 2 hete van nálam egy gép, és úgy gondoltam hogy eladom, és a pénzből fejlesztem a jelenlegit, hogy fejleszteni tudjam 90k és 130k közötti pénz kellene, így e közötti árban szeretném eladni a gépet,
A gépről: A gép teljesen jó állapotban van, semmi por, hibája nincsen... gyorsan bootol, (8mp) és egy friss win 10 van rajta, a gép csak 5x volt bekapcsolva, és nem volt terhelve sem.
Alkatrészek:
TÁP: Akyga Basic 500W AK-B1-500
Proci: Intel Core i5-6400 BX80662I56400 processzor Alaplap: MSI H110M PRO-D
Ram: CSX 4GB DDR4 2133MHz CSXAD4LO2133-4GB
GPU: Nvidia gt 720 1gb
HDD: Toshiba 1TB 64MB HDWD110UZSVA merevlemez
Gépház: ..egy olcsóbb micro-atx njoy gépház amit valamiért nem találok az interneten meg na mind1...
2db ventilátor: 1 kicsi ventilátorral a hátulján, illetve az oldalán lévő rácson, kéken világító nagyobb ventilátor van.
alaplap,hdd,proci,ramot vettem meg összesen 92000Ft-ért annyit tudok, és így viszont akkor mennyit érne?
(ismétlem a gép még csak 2hetes és egyáltalán alig volt használva (5x volt elinditva :D) és minden megfelelően müködik)
legalább 110k-ért eltudnám adni?
Előre is köszi a válaszokat!
Sajnos az elsőnek kb igaza van:
Proci: 25K
táp 1k
ram:5k
hdd: 8k
gpu: ha gddr5-ös akkor 6k max , ha ddr3 akkor max 2600 ft
Gépház: 5k
összesen: 46.500 esetleg ha ddr5-ös a kártya akkor 50.100
Gratulálok már maga 92.000 ft-ért sokkal jobb gépet össze rakhattál volna. Ki jött volna egy Chieftec value 400w táp, pentium g4560, GT 1030, 1tb hdd ugyanúgy, 8 gb ram,
És azt már el tudtad volna adni olyan 70-ért is talán!
"Sajnos az elsőnek kb igaza van:
Proci: 25K (még jó hogy 49k)
táp 1k (még jó hogy 5k)
ram:5k (még jó hogy 12k)
hdd: 8k (még jó hogy 11k)
gpu: ha gddr5-ös akkor 6k max , ha ddr3 akkor max 2600 ft (még jó hogy 15k)
Gépház: 5k (ez kb igaz)"
hol a tökömbe éltek hogy a hasatokra üttök, és rohadt olcsón vártok el egy új pl proci árát?
Nem tudtam volna össze rakni jobb gépet, mert ez egyáltalán nem használt gép hanem új és többe kerül mint 92k, ami jobb, nyílván nem lesz olcsobb
110k-ért eladom mert annyit ér..., hamár olyan világba éltek ahol nektek mindennek a fele az ára, akkor pls vegyetek már nekem 90k-ért egy GTX 1080-at és fizetek
nektek 120k-t! ugye milyen jó üzlet?
Szakértőkkel áraztasd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!