Doncolaa kérdése:
Melyik videokartya érné meg legjobban? Cél:FHD-ban játszani a mostani és az elkövetkező játékokat.
Figyelt kérdés
Ezeken gondolkodtam:
MSI GTX 1080 ARMOR 8G OC
MSI GTX 1080 GAMING X 8G
GIGABYTE GeForce GTX 1080 WindForce OC 8G
Szerintem árban az első érné meg, mivel nincs sok eltérés a többi kettő között. Vélemények?
2018. jún. 5. 20:06
1/4 anonim válasza:
Az Msi armor a legjobb hűtésű ! Ha úgy nézzük FHD-re a jővőben még a gtx 1060 is alkalmas lesz. De nem ultra beálitásokra. Viszont a gtx 1080 ultra , de még egy 2560x1440 medium-high-ra is elég lesz.
2/4 anonim válasza:
GAMING X nagyon túlárazott ahogy néztem.
Armor bőven jó.
3/4 xKakashix válasza:
nem az Armor a legjobb hűtésű hanem a Gaming X, eleve jóval nagyobb ventik vannak rajta, de ár/érték arányban az Armor éri meg legjobban
4/4 xKakashix válasza:
de egyébként a Gigabyte is nagyon jó, én azt venném amelyik éppen olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!