Milyen ramot vegyek így?
Figyelt kérdés
Vettem 2*8gb ddr4 2133Mhz cl14 HyperX Fury ramot még fél éve.
Épp amikor felmentek, egy bolt még olcsón adta, így esett a választás a 2133Mhz-re.
Jelenleg 2400Mhz-re állítottam, a CL14-et pedig visszább vettem CL15-re. Nem nagy OC, alig pár százalék tuzdom :D
Tehát venni szeretnék +16gb ramot.
Namost vegyek megint ugyanilyet 2133Mhz cl14 és menjen 2400Mhz cl15-ön? Vagy eleve 2400Mhz cl15-öt vegyek?
Én úgy gondoltam hogy lehet jobb ha megint 2133Mhz-t vennék, mert akkor az 100% menni fog, de nem tudom.
Jobb lett volna ha eleve úgy veszem tudom, de 40k-ért vettem 16gb-ot, és akkor már bőven 50k fölött volt kb mindenhol :D
(Mire kell 32gb ram? Semmire. Csak úgy, szeretném kimaxolni)
2018. jún. 5. 19:01
1/3 anonim válasza:
Keress magadnak barátnőt (elfoglaltságot), mert úgy látszik sok a szabadidőd. Amit csinálsz, annak semmi értelme ezt te is látod.
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát akinek 32gb ramja van, annak sok a szabadideje?
2018. jún. 5. 20:11
3/3 A kérdező kommentje:
A barátnőt nonszenszet hagyjuk, tipikusan rámondják minden infósra. Grat
2018. jún. 5. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!